Asamoah için görüşmeler başlıyor!

Fatih Terim de Tudor gibi sol bek transferinde listenin ilk sırasına Kwadwo Asamoah'ı yazdı. Juventus'la iletişime geçen Galatasaraylı yetkililer transfer görüşmeleri için Ocak ayının ilk haftasına randevuyu kaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Juventus sportif direktörü Fabio Paratici, Dubai'deki yeni yıl tatilinden döndükten sonra Galatasaray ile Asamoah için masaya oturacak. 1 milyon Euro ile pazarlığa başlayacak Galatasaray yönetimi, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Ganalı sol beke maksimum 1.5 milyon Euro bonservis önerecek. Juve yine satmaya yanaşmazsa Asamoah transferi sezon sonuna bırakılacak ve listedeki diğer isimler 6 aylık alternatifler olarak gündeme gelecek.

Asamoah bu sezon teknik direktör Allegri'nin joker ismi oldu. Serie A'da siyah-beyazlı formayla mücadele eden 29 yaşındaki oyuncu, son dönemde takımın en iyi isimlerindendi. Buna karşın İtalya'nın yeni yıldızlarından Spinazzola'yı gelecek sezonun bankosu olarak düşünen Torino ekibi, Ganalı futbolcuyla sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. Galatasaray, kendisinden vazgeçmediği takdirde Asamoah'ı sezon sonu bedelsiz olarak kadrosuna katabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.