Badou Ndiaye için 16 milyon euro!

Sezon başında Osmanlıspor'dan transfer edilen ve sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla taraftarın gönlünde ayrı bir yere sahip olan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye için menajerler vasıtasıyla teklifler geliyor. Antalya kampında verdiği röportajda kalmak istediğini belirten Ndiaye için son olarak Stoke City kulübü 16 milyon euro önerdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında Badou Ndiaye'yi Osmanlıspor'dan 7 milyon 500 bin Euro bonservisle aldığında özellikle kendi camiası tarafından eleştirilen Galatasaray yönetimi, Senegalli'den önemli bir gelir elde etmek üzere... Osmanlıspor'da forvet arkası oynamasına rağmen Galatasaray'da defansif bir görev yapan ve de başarılı olan Ndiaye için Premier Lig ekiplerinden Stoke City, Galatasaray'a tam 16 milyon Euro önerdi. Galatasaraylı yöneticiler ise devre arasında Ndiaye'ye alternatif bulmanın zor olduğunu vurgulayarak teklifin 20 milyon Euro'ya yükseltilmesini istedi. Stoke cephesi ise "Düşünelim" dedi. Transferin bu bedelle gerçekleşmesi durumunda sarı-kırmızılılar 12 milyon 500 bin Euro kar edecek.

EK ÖDEME VAR
Bu sezon Galatasaray ile 16 resmi maça çıkan Ndiaye eğer takımda kalır ve 25 maça ulaşırsa Osmanlıspor'a 750 bin, 50 maça ulaşması halinde de toplamda 1 milyon 500 bin Euro ek ödeme yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.