Başkana uyku yok!

Başkanlık koltuğuna cumartesi günü oturan ve resmi olarak da görevine salı günü mazbatasını alarak başlayan Mustafa Cengiz'in gözüne uyku girmedi. Seçim gecesi hiç uyumayan ve ardından Kayseri'ye giderek takıma destek olan Mustafa Cengiz, sonrasında da yöneticilerle birlikte kolları sıvadı. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Mali raporların sadece divanda üyelere verilen kısımlarını görebilen tümüne ise ancak mazbata töreninden sonra alabilen Cengiz, bu sürede ise uyuyacak vakit bulamadı. Toplamda düne kadar sadece 3 saat uyku uyuyan ve zamanının büyük bölümünü mali bilançoları inceleyerek geçiren Cengiz, ayrıca görevlendirmeler de yaptı.  

Bir hayli fazla olan raporları incelemek üzere yönetim kurulu üyelerine görevlendirme yapan Mustafa Cengiz, kısa süre içinde tüm mali duruma hakim olabilmek için gecesini gündüzüne katıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.