Burak Elmas: 5-6 oyuncumuza teklif var.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Elmas, düzenlenen Yellow Friday etkinliği kapsamında katıldığı GSStore'da A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Elmas, 5-6 futbolcularına birden transfer tekliflerinin olduğunu belirtirken Badou Ndiaye'ye de transfer teklifleri olduğunu ancak satışının söz konusu olmadığını söyledi. Açıklamalarının tamamı şu şekilde:

5-6 OYUNCUMUZA TEKLİF VAR
"5-6 oyuncumuza teklif var. Badou Ndiaye'ye teklif var ama satılması söz konusu değil. Teklif gelen  oyuncularımız için hocamız ile konuşacağız. Transferler için sayı verip hayal kırıklığı yaşatmayı sevmem ancak çalışmalar devam ediyor."

"Taraftarlarımıza bu organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Kulübün sahibi onlar. Akşam çıkacak rakamları bende çok merak ediyorum. İnanılmaz bir yoğun talep oldu, site çöktü. Arkadaşlar bunun üzerine çalıştı ama kapasitenin üstünde bir talep oldu. Herkese çok teşekkür ediyoruz."

GALATASARAY TARAFTARININ GÜCÜ İLE
"Galatasaray'ın problemlerini 3-5 kişi ile çözemeyiz. Galatasaray taraftarları sorunları çözmek için bugün ortaya çıktı. Artık bankalara gittiğimizde Galatasaray taraftarlarının gücü ile gideceğiz."

TRANSFERDEN ÖNCE TAKIMI MUTLU ETMELİYİZ
"Mustafa Cengiz'e kendi kişisel düşüncemi söyledim. Eksiklerimiz var ama öncelikle bu kadroyu mutlu edip, ücretlerini ödemek birinci hedef olmalı. Bunun dışında transfere sıcak bakmıyorum. Öncelik mevcut takımı rahat ettirmek."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.