Carrasso'nun ayrılması an meselesi..

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Carrasso'nun yeni takımı belli oluyor. Fransa basınında yer alan habere göre; Cedric Carrasso, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı ve Angers ile görüşmelere başladı.

Haberde; teknik direktörlük Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından Carrasso'nun yabancı kontenjanı nedeniyle kadroda düşünülmediği ve tecrübeli kalecinin Angers'ta oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Muslera'nın yedeği olarak transfer edilen 36 yaşındaki file bekçisi, Galatasaray'daki ilk sezonunda Türkiye Kupası'nda sadece 1 maça çıkabildi. 

Angers, Fransa Ligue 1'de bu sezon 19 maçta 3 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan topladı ve ligin 19. sırasında bulunuyor.

CARRASSO AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ
Carrasso daha önce yaptığı açıklamada, "Bordeaux'nun aldığı sonuçlar, ligde gerilemeleri beni üzüyor. Orası benim evim, hala da öyle. Bana 'Sana ihtiyacımız var'derseler, buna 'Hayır' diyemem'' ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.