Efeler Ligi | Fenerbahçe deplasmanında altın galibiyet!

Efeler Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray HDI Sigorta oldukça zevkli geçen mücadelede ezeli rakibini 2-3 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Filenin Aslanları bu galibiyetle birlikte ligdeki galibiyet sayısını 6'a yükseltti.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta teknik molaya 9-12 önde girdik. Moladan sonra etkili oyununu sürdüren takımımız setin sonuna doğru farkı koruyamadı ve Fenerbahçe 22-23'ü yakaladı. Mola alan takımımız moladan sonra üstünlüğünü bırakmadı ve 22-25 ile seti aldı.

İkinci sete Fenerbahçe hızlı başladı, ev sahibi ekip teknik molaya da 12-8 önde girdi. Moladan sonra da hakimiyetini sürdüren ev sahibi ekibe karşı fazla bir varlık gösteremedik ve set 25-20 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildi. Setlerde ise durum 1-1'e geldi.

Üçüncü sete iyi başladık. Özellikle maç boyu başarılı bir performans sergileyen Okello'nun sayıları ile farkı biraz açtık. İlk teknik molaya da 9-12 önde girdik. Fenerbahçe durumu 14-14'te eşitlese de setin yarısından sonra Galatasaray HDI Sigorta iyi oyunu ile seti koparmayı başardı; 22-25.

Dördüncü sette yine oldukça mücadeleci oyun maçı oldukça zevkli kıldı. Fenerbahçe ise teknik molasını 12-9 önde geçtiği seti 25-21 ile kazanarak durumu eşitledi ve maçı tie-break setine taşıdı.

Tie-break setinde olağanüstü bir oyun izledik. Karşılıklı sayılar ile çarpışan iki ekip 9-9'dan sonra adeta bir duelloya dönen oyunda izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Fakat kazanan ekip Okello'nun etkili oyunu ile takımımız oldu ve deplasmanda oldukça iyi bir galibiyet almış oldu. Böylece voleybolda uzunca süren Fenerbahçe galibiyeti hasretimiz de sona ermiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.