Emrah Başsan kulüp arıyor!

Galatasaray'ın kadrosunda yer alan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Emrah Başsan hakkında menajeri Necdet Ergezen önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın konuğu olan Ergezen, Emrah'ın geleceği hakkında konuştu ve yurtdışından bir takım ile görüştüklerini ifade etti.

Ergezen, "Emrah'ın en baştan beri kariyeri ile alakalı büyük resim olarak düşüncesi yurtdışıydı. Geçen sene F. Sittard takımında oynamıştı. Avrupa her zaman öncelikli onun için ve temasta olduğumuz bir takım var Hollanda'dan ancak henüz kesinleşmedi. " ifadelerini kullandı. 

Ergezen sözlerine, "Fatih Terim her zaman oyuncunun oynaması gerektiğine inan bir teknik adam. Emrah'ın durumu birazda diğer kulüplerin yaklaşımı ile netleşecek bir durum. " şeklinde devam etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.