Emrah Başsan resmen Vitora Setubal'de!

Sezon başında Igor Tudor'un kadroda tuttuğu ve rotasyonda şans tanıdığı ancak gerçekleştirilen teknik direktör değişikliği sonrasında Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emrah Başsan transfer döneminin bitimine saatler kala takımdan ayrıldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Portekiz Ligi ekiplerinden Vitora Setubal takımı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon başında bonservissiz olarak Antalyaspor'dan transfer edilen Emrah Başsan sezonun ilk yarısını Çaykur Rizespor, ikinci yarısını ise Fortuna Sittard ile geçirmişti. İki farklı takımda kiralık olarak geçirdiği sezonun tamamında Rizespor forması altında 14, Fortuna Sittard takımında ise 15 resmi karşılaşmada forma giydi. Emrah Başsan bu karşılaşmalarda toplamda 9 gol - 4 asist ile oynarken Galatasaray'a dönmüştü.

2017-18 sezonunun ilk yarısını Galatasaray'da geçiren Emrah Başsan bu süre zarfı içerisinde sadece 3 karşılaşmada forma giydi. Östersunds deplasmanında 3 dakika forma giyen Emrah, ligde hiç bir maçta forma giyemezken Türkiye Kupası'nda da 5.tur karşılaşmasında Sivas Belediyespor karşısında 125 dakika olmak üzere toplamda 128 dakika Galatasaray forması giymiş oldu.

2016 yazında Galatasaray ile üç yıllık sözleşme imzalayan Emrah Başsan yıllık 450bin euro ücret alıyordu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederek Portekiz temsilciyle sözleşme imzaladı.

FCN Blog ailesi olarak Emrah Başsan'a yeni takımında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.