Erman Kunter: Ege'nin önünü kapatmamak için 4 numaraya oyuncu aldık.

Galatasaray Odeabank başantrenörü Erman Kunter, takımın ligdeki durumunu ve teknik ekibin yaptıklarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen koç Kunter, yeni transferinde ismini açıkladı. Açıklamaların tamamı şu şekilde:

"Denk takımların olduğu bir ligdeyiz ve küçük farklarla talihsiz maçlar kaybettik. İstanbul Büyükşehir Belediye'yi yenmemiz gerekirdi ama unutmayalım ki Darüşşafaka ve Anadolu Efes'i mağlup etmiş bir takım. Geçen yılın üçte biri maliyetiyle kurulmuş bir kadromuz var. Biz staff olarak elimizden geleni yapıyor ve çalışıyoruz. Yılbaşı günü de, yılbaşından sonraki gün de antrenman yaptık. Biz de, oyuncular da takımın iyi yerlere gelmesi için uğraş veriyoruz. Birçok oyuncumuzun yaşamış oldukları sakatlıklar da bize zaman kaybettirdi. Buna rağmen Eurocup'ta son 6 maçın 5'ini kazanarak grubu iyi bir sırada bitirdik."

"Şimdi kadromuza Henry Walker takviyesini yaptık. Takıma uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olacak ama çok kariyerli ve güçlü bir oyuncu. Ege'nin önünü kapatmamak için özellikle 4 numaraya oyuncu aldık, 5 numaraya da alabilirdik. Walker'ın birçok eksiğimizi kapatacağına inanıyoruz."

***Erman Kunter'in açıklamaları basketfaul.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.