Evra'nın transferi için Gomis aracı oldu..

Galatasaray, sol bek transferinde birçok isim üzerinde dururken mali ve süre açısından en mantıklısı Patrice Evra olarak gözüküyor. 36 yaşındaki Fransız sol bekin bonservisi elinde. Sarı-Kırmızılılar da bundan bir süre önce kendisiyle temasa geçmiş ve olumlu yanıt almıştı. Ancak teknik direktör Fatih Terim, alternatiflere de bakılmasını istediği için Patrice Evra bir süredir Galatasaray'dan gelecek haberi bekliyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Patrice Evra transferinde Marsilya'dan eski takım arkadaşı Bafetimbi Gomis araya girdi. Gomis bu süreci kısaltmak istiyor. Fatih Terim'le özel konuşan Fransız forvet, "Evra'yı yakından tanıyorum. Birlikte çok oynadık. Tam anlamıyla bir profesyoneldir. Gelirse sol bekteki sıkıntıyı giderir. Kendisiyle düzenli olarak konuşuyorum. G.Saray'da oynamak istediğini bana söyledi. 6 aylık bir kontrat teklifine de olumlu yanıt verecek. Tecrübesiyle genç futbolculara da örnek olabilir. Bizim için en azından sezon sonuna kadar en mantıklı kararın Evra olduğunu düşünüyorum. Tabii ki son karar sizin olacak. Patron sizsiniz hocam." dedi. Tecrübeli çalıştırıcının bu sözler üzerine, "Evra da ilgilendiğimiz isimler arasında. Takımımız için en olumlu kararı vermeye çalışıyoruz" dediği öğrenildi. 

Galatasaray sezon sonu için Juventus'lu Asamoah'la şimdiden anlaştı. Ancak bu ay içinde gelmesi için İtalyan ekibiyle pazarlıklar sürüyor. Sevilla'ya kiralanan Carole konusunda da dönüş ihtimali var. Evra bütün yaşananlar sonrasında Türkiye'den gelecek haberi bekliyor. G.Saray'dan açılacak ilk telefonla uçağa atlayıp gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.