Fatih Terim hayal ettiği tabloya kavuşuyor!

Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takıma etkisini hissettirmeye başladı. Günde çift antrenmanla oyuncuları fizik olarak hazırlayan deneyimli teknik adam, geride kalan 5 günün sonunda istediği tabloya kavuşmak üzere!

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın başına geçmesiyle, camiada pozitif bir hava estiren teknik direktör Fatih Terim, ayağının tozuyla da 2 galibiyete imza atmıştı. Ancak bu maçlardan sonra takımda eksikler olduğunu, henüz istediği futbolu da göremediğini ifade eden Terim, Antalya’da takım felsefesini yeniden oluşturdu ve 5 günün sonunda da istediği tabloyu yavaş yavaş görmeye başladı. Galatasaray’ın her zaman rakip yarı alanda oynaması gerektiğini oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam en iyi savunmanın da hücum futboluyla, hücumda var olarak gerçekleşeceğini anlatıyor.

ALIŞAMAYANLAR YANDI
Bu felsefeyle örtüşen çalışmalar da yaptıran Galatasaray Teknik Direktörü, Belhanda, Selçuk İnan, Sinan, Yasin, Feghouli gibi isimlerin performansından da oldukça memnun. Takımdaki futbolcular da Terim’in hücum futbolu anlayışına adapte olmaya başlarken, bu felsefeye uyum sağlayamanların işi bir hayli zor olacak. Terim, yardımcıları Levent Şahin, Hasan Şaş ve Ümit Davala’dan da oyuncuların bireysel performanslarına yönelik raporlar alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.