''Fatih Terim ile çalışmak isterim.''

Galatasaray'ın daha önce talip olduğu ancak bu teklife soğuk bakan İspanyol ekibinin genç yıldızı, kararını değiştirerek “Fatih Terim ile çalışmak isterim” mesajı yolladı Bu gelişme üzerine Evra ve Asamoah seçenekleri geri plana düştü. Galatasaray, Hernandez’i bitirmek için İspanya seferine çıkacak

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray, sol bek arayışında birçok yıldızla ilgilenirken İspanya'dan gelen sürpriz bir haber, rotanın Real Madrid'li Theo Hernandez'e çevrilmesine neden oldu. Daha önce Galatasaray'ın kiralama teklifine olumlu bakmayınca gündemden düşen 20 yaşındaki yıldız, kararını değiştirerek Cimbom'a gelebileceği mesajını gönderdi.

Fatih Terim'le çalışmaya hazır olduğunu kaydeden İspanyol asıllı Fransız futbolcunun bu kararı Galatasaray'ın önceliklerini değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, yaşı nedeniyle tereddütlü olduğu Evra'yı ve Kwadwo Asamoah'ı beklemeye alarak yönünü Hernandez'e çevirdi. Yöneticiler, Real Madrid ile görüşmek için bu hafta içinde İspanya'ya gidecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.