Fernando için bir hafta daha!

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Göztepe karşısında sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Brezilyalı orta saha oyuncumuz Fernando'dan beklenen iyi haber sonunda geldi. Diz sakatlığını atlatan yıldız oyuncu çalışmalara başladı. Sakatlığı hakkında teknik heyetle görüşen Fernando, hafta sonu görev verilmesi halinde oynayabileceğini söyledi. Fatih Terim oyuncusununun bu talebine "Erken dönmek için kendini zorlama, sana ihtiyacımız var." diyerek karşı çıktı.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Fernando ise Osmanlıspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Brezilyalı oyuncunun saha çalışmaları olumlu gidiyor. Ancak Fernando'nun tam anlamıyla iyileşip bir süre takımla çalışarak hazır hale gelmesi beklenecek. Osmanlıspor karşısında şans bulması beklenmeyen tecrübeli futbolcu, Sivasspor deplasmanına yetiştirilmeye çalışılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.