Galatasaray'da 2 oyuncu kadro dışı bırakıldı!

Bir yandan solbek transferi için uğraşan, diğer yandan da futbolcu göndermeye çalışan Galatasaray'da, gönderilecek isimler netleşmeye başladı. 8 Ocak Pazar günü Antalya'da çalışmalara başlayacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim, 2 ismi kampa götürmüyor. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Yerli oyuncu kontenjanı dolu olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, imza attıkları günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Tarık Çamdal ve Emrah Başşan'ı kamp kadrosuna almayacak. 

Fatih Terim kadroda yer açmak adına Tarık Çamdal ve Emrah Başsan için ''kulüp bulsunlar'' raporu verdi. İki futbolcunun performansını Galatasaray için yeterli bulmayan Fatih Terim, Tarık ve Emrah'a transfer görüşmeleri için izin verip kamp kadrosuna almadı. Bu oyuncuların ara transferde başka takıma imza atmaları bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.