Galatasaray'da gündem sol bek!

Antalya'nın Belek bölgesinde 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da tempo artıyor. Takımı günde cift idmanla hazırlayan teknik direktör Fatih Terim yeni oyun taktiği üzerinde çalışmalar yaptırıyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Sakatlığı sebebiyle son haftalarda forma giyemeyen Mariano ise takımla birlikte calışmalarını sürdürürken, ekstra idmanlar yaparak 2. yarıya hazırlanıyor. 

Tudor döneminde forma şansı bulamayan bir çok isimle yakından ilgilenen Terim, forma rekabetini arttırmak istiyor. Özellikle Türkiye kupasındaki Bucaspor maçında iyi bir oyun sergileyen Donk'un ligin ikinci yarısında önemli bir alternatif olacağı öğrenildı. Antrenmanlarda dikkat çeken isimlerin başında ise Maicon geliyor.  Ligin ilk yarısında 5 gol atan Brezilyalı stoperin son derece neşeli ve hırslı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. 

18 Ocak'ta oynanacak kupa maçına kadar Antalya'da hazırlıklarını sürdürecek Galatasaray, pazar günü hazırlık maçı yapacak. Sarı Kırmızılı takım Romanya 1. Ligi'nın son şampiyonu Vitorul ile karşılaşacak...

Bir yandan da takıma takviye yaparak ikinci yarı daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da sol bek icin temaslar sürüyor. Son olarak Marsilya ile sözleşmesini fesheden ve şu an boşta olan Patrice Evra ismi icin Terim'in acele edilmemesi yönünde talimat verdiği ögrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.