Galatasaray'dan gündem Samuel Eto'o

Ara transfer döneminde kadrosuna sol bekin yanı sıra bir de forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'da, gündeme yeni bir isim geldi. Cimbom, Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Eto'o için teklif yaptı. 

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Fatih Terim’in isteği üzerine Antalyaspor’un kapısını çalan Cimbom, Tarık Çamdal ve Koray Günter’i kiralık, Emrah Başsan’ı bonservisi ile ve bir miktar para önerdi

Sol bekin yanı sıra bir de golcü arayan Galatasaray, Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Samuel Eto'o'ya kancayı taktı. Galatasaray'ın yeni yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine Kamerunlu golcü için aracılar vasıtasıyla Antalyaspor'a teklifte bulundu. 36 yaşındaki golcüye karşılık Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ı bonservisiyle ve ayrıca bir miktar para önerildi.

Antalyaspor'un takas için önerilen üç futbolcuya da sıcak baktığı ancak para miktarının artırılmasını istediği kaydedildi. Samuel Eto'o'nun ise Galatasaray'a gelmek için tek şartının 1.5 yıllık sözleşme olduğu belirlendi. Diğer yandan Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz ise Eto'o'ya Brezilya'dan da çok cazip bir teklif olduğunu, yıldız futbolcunun kendisiyle ve menajeriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.