''Holebas Galatasaray'a çok yakın.''

Galatasaray'ın ara transfer döneminde en önemli transfer hedeflerinden biri sol kanatta oynayabilecek bir isim. Bu bölge için önemli bir isim konuşulmaya başladı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan oyuncu hakkında Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Yunan gazetecinin açıklamaları şu şekilde..

HOLEBAS GALATASARAY'A ÇOK YAKIN
Holebas Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Watford ile Galatasaray henüz anlaşamadı ama içimdeki hissiyat o ki iki kulüp anlaşmaya varacaktır. Holebas sezon sonu kadar kiralık olarak oynaması planlanıyor. Sezon sonu anlaşılırsa devam etme konusunda müzakereye oturulacak. Holebas takımından 1.8 milyon Euro kazanıyor ancak gelirse tabii yarım sezon bedeli 900 bin Euro olacaktır. Kiralama bedeli olarak 600 bin Euro civarında bir kiralama bedeli olduğundan bahsedilyor. 

DÜRÜST, HIRSLI, ARZULU VE GÜÇLÜ BİR OYUNCU
Holebas klasik defans oyuncularından biri değil sol önde oynama özelliği de var. Sürekli ileriye top taşıyan bir isim. Dürüst, hırslı, arzulu ve güçlü bir oyuncu. Watford'un sürekli 11'de oynayan isimlerinden biri oldu. Ashley Cole'u yedek bırakmış bir oyuncu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.