Jason Denayer: Şampiyonluğu ve kupayı almak istiyoruz

Galatasaray-Osmanlıspor maçında 60/60 pas yapan ve yüzde 100 pas isabetiyle oynayan Jason Denayer, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş ve Galatasaary Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Her geçen gün daha çok çalıştıklarını söyleyen Belçikalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Biz defansif anlamda çok çalıştık. Daha da çalışmaya devam ediyoruz. Fatih Hoca bize defansta ne istediğini anlattı, biz de bu şekilde devam ediyoruz. İyi bir maç oynadığımı düşünüyorum. Takım olarak da iyi bir maç çıkardık. Takım arkadaşlarımın da performansı önemli. Hem defansta hem önde iyi oynadığımız için bu benim performansımı da iyi etkiledi."

"Her geçen gün antrenmanlarda daha çok çalışıyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. İyi bir seri yakalayıp şampiyonluğu ve kupayı almak istiyoruz."

"Taraftarımızın gelecek maçlarda daha çok sayıda geleceklerini umuyorum. Onlar gelsin ki biz de onlara 3 puanları sunalım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.