KBL | Sarayın Sultanları rahat kazandı..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 15. hafta maçında Bornova Becker Spor ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı takımımız 97-44 kazandı ve ligdeki 7. galibiyetini aldı. 

Karşılaşmaya Işıl Alben, Allie Quigley, İrem Naz Topuz, Jelena Dubljevic, Ewelina Kobryn ilk beşiyle başlayan Galatasaray, rakibi karşısında ezici bir oyun ortaya koydu ve ilk çeyreği 33-14 gibi çok farklı bir skorla önde kapattı. Üstün oyununa ikinci çeyrekte de devam eden Sarayın Sultanları farkı iyice açtı ve ilk yarıyı 65-26 önde kapattı. İkinci yarıda da çok iyi bir oyun ortaya koyan takımımız, üçüncü çeyreği de 78-35 önde bitirdi. Son çeyrekte de farkı iyice açan Marina Maljkovic'in öğrencileri, karşılaşmadan 97-44 galip ayrıldı. Ligde 3 maç sonra kazanan Galatasaray, ligdeki galibiyet sayısını 7'ye yükseltti.  Karşılaşmayı 25 sayı ile tamamlayan Allie Quigley, maçın en skorer oyuncusu oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.