Maicon ve Gomis geri dönüyor!

Osmanlıspor'u ağırlayacak Galatasaray'da cezası biten Maicon Roque ve sakatlığı geçen Bafetimbi Gomis ilk 11'deki yerlerine dönecek.

Beinsports'un haberine göre; Galatasaray Teknik Direktorü Fatih Terim, Kayserispor maçının ilk yarısında oynanan tempolu oyunun süresini artırarak rakip üzerinde sürekli baskı kurulmasını istiyor. 

Cezası sebebiyle Kayseri deplasmanında forma giyemeyen Maicon'un Osmanlıspor maçında Serdar Aziz ile birlikte stoperde oynamasına kesin gözüyle bakılırken,  tecrübeli teknik adamın Fernando'nun yokluğunda orta sahada Selçuk İnan ve Badou Ndiaye ikilisinden faydalanması bekleniyor. 

Ligde şuana kadar 14 gol atan ve adelesindeki sakatlıktan dolayı Kayseri deplasmanına götürülmeyen Bafetimbi Gomis ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Fransız oyuncunun Terım'in şans vermesi halinde forma giymesi bekleniyor. 

Diğer yandan Galatasaray'da başta sol bek olmak üzere takıma 2 takviye yapılması gündemde. Yaz transfer döneminden bu yana sarı kırmızılıların gündeminde olan Kwadwo Asamoah konusunda girişimlerin sürdüğü iddia edildi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.