Marina Maljkovic: Çok acı çektik ancak şimdi daha iyiyiz..

Uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak oldukça zorlu bir süreci geride bıraktıklarını ve bambaşka bir karakterde takım oluşturduklarını belirten Sırp çalıştırıcı, yeni transfer Kaele Davis'ten beklentilerini de dile getirdi. Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sonunda kazanmayı başardık. Bu maçı taraftarlarımıza armağan ediyorum, onlar için sahadaydık. Ocak'ta daha iyi bir takıma sahip olacağımızı söylemiştik. Bu takıma sahip olmak için uzun süre acı çektik ve koç olarak benim, emin olun ki, herkesten fazla canım acıdı. Bu galibiyetten dolayı mutluyum. Bence şu an elimizde tamamen farklı bir Galatasaray takımı var. Sıradaki maçlara konsantre olmamız için elimizde daha iyi bir ekip var. Tabii ki sıradaki maçlarımızın tamamını kazanmamız beklenemez ama herkesin gördüğü üzere elimizde daha 'yetkin' bir takım var ve şimdi bu takımla sıkı çalışıp sezonun geri kalanı için daha iyi bir iş yapmaya çalışacağız.

Kaela Davis çok iyi bir oyuncu. Bence geçen sezon Moriah Jefferson ile elimizde ne varsa, bu sezonda da Kaela Davis ile aynı duruma sahibiz. İkisi de genç ve ilk kez Avrupa tecrübesi yaşayan oyuncular. Onları kazanmak bizim işimiz. Bu kadar süre takımımıza doğru ismin gelmesi için beklememiz gerekiyordu. Kaela Davis'in de o isim olduğunu düşünüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.