Menajer komisyonları sıkıntı yaratacak!

Bu sezon başındaki transfer döneminde 40 milyon Euro (180 milyon TL) bonservis harcaması yapan Galatasaray'da menajerlere toplam 8.9 milyon Euro komisyon ödeneceği açıklanmıştı. Ancak sarı-kırmızılı yönetimin geçen 5 aylık sürede menajerlere hiçbir ödeme yapmadığı öğrenildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bu durum yüzünden yabancı futbolcular olumsuz etkilenirken, seçim sürecine giren Galatasaray'da 20 Ocak'a kadar kulüp kasasından para çıkışı olmayacak. Yeni seçilecek yönetim de 8.9 milyon Euro alacağı olan menajerlere kısa sürede herhangi bir ödeme yapmazsa, Galatasaray'ın önümüzdeki aylarda FIFA'ya şikayet edilme tehlikesi ortaya çıkacak.

NDİAYE'NİN MENAJERİ İSTEDİ
Bu arada oyuncusuna Çin'den 18 milyon Euro'luk teklif getiren Ndiaye'nin menajeri 600 bin Euro olan alacağının ödenmesini istedi. Gomis, Fernando, Maicon ve Mariano'nun menajerleri Galatasaray'dan acil haber beklerken, Belhanda'nın ağabeyi ve Feghouli'nin ailesi de transferlerden komisyon alacaklar.

ANTALYA KAMPINA ORDU GİBİ TAKIM!
Pazar sabahı Florya'da toplanacak Galatasaray, akşam Antalya'nın yolunu tutacak. Belek'te 10 gün sürecek devre arası kampında teknik direktör Fatih Terim tüm oyunculara şans verme kararı aldı. Hakan Balta ve De Jong'un katılımıyla A Takım kadrosuna şimdiden 27 kişilik rezervasyon yapıldı. Başta Gökay Güney ve Recep Gül olmak üzere uzun süredir A Takım'la idmanlara çıkan ve Türkiye Kupası'nda şans bulan altyapıdaki isimler de kampa davet edildi. Terim sayıları 35'i bulan oyuncu grubuyla devre arasında çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.