Mustafa Cengiz'e büyük ayıp!

Cumartesi günü Galatasaray başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz mazbatasını alıp göreve başlamadan pazartesi günü şok bir telefon aldı.

Gamaspor'un özel haberine göre; Kulübün icrasının başında yer alan Dursun Özbek’in yakın arkadaşı Celal Canoğuz, Cengiz’i arayarak kaba bir dille "Mustafa bey iyi günler. Biliyorsun basketbolda sıkıntı var. Ödeme yapılması lazım. 750 bin dolar. Zaten bunu da biliyorsundur." ifadesini kullanır.

Cengiz de buna karşılık daha mazbata almadıklarını ve resmi başkanın Dursun Özbek olduğunu hatırlattı.

BASKETBOLDA 3 AYDIR ÖDEME YOK
Galatasaraylı basketbolculara 3 aydır ödeme yapılmadığı ve bütün oyuncuların şu an isterlerse sözleşmelerini feshederek serbest kalabilecekleri öğrenildi.

Eski başkan Dursun Özbek’in yakın arkadaşı olan Celal Canoğuz'un, başkanlığa cumartesi seçilen Mustafa Cengiz’e "3 aylık alacakların acil ödenmesi lazım." diyerek telefon açılması büyük bir nezaketsizlik olarak yorumlandı.

Özbek yönetiminde yer alan isimlerden Can Topsakal’ın da yeni seçilen diğer üyeleri arayarak aynı şeyleri söylediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.