Nigel de Jong'a kamp mesajı: Hazır ol!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği üstün performansla takım savunmasının kilit ismi olarak dikkat çeken Fernando’nun şok sakatlığı teknik direktör Fatih Terim’i en çok düşündüren konuların başında geliyor. Fernando’nun sakatlığıyla birlikte affedilen Nigel de Jong’a forma şansı doğdu. Fatih Terim, tatilde ekstra çalışmalar yapmasını istediği Hollandalı yıldıza, Antalya kampı için “Hazır ol’ mesajı verdi.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Fernando’nun sakatlığının uzayabileceği endişesini taşıyan Terim, transferde sol bek ve forvete öncelik verildiği için, takım içinde ön liberoya alternatif düşünüyor. Kadrosundaki isimleri gözden geçiren Terim, sezon başında kadro dışı bırakılan Nigel de Jong ile fazla süre alamayan Ryan Donk’un kamp performanslarını görmek istiyor. 

AYSAL DÖNEMİNDE ALINMASINI İSTEMİŞTİ 
Terim’in, özellikle Hollandalı De Jong üzerinde durduğu, tatile gitmeden önce de ekstra çalışmalar yaparak Antalya kampına kadar form düzeyini artırmasını istediği öğrenildi. Kariyerinde şimdiye kadar birçok önemli maça çıkmış olan De Jong’u Kayseri’de sahaya sürmeyi planlayan tecrübeli hoca, kampta 33 yaşındaki ön liberoyu Fernando’nun yerine deneyecek. Terim, Galatasaray’daki 3. döneminde De Jong’un alınmasını istemiş, ancak Hollandalı tercihini Amerika’dan yana kullanınca bu transfer gerçekleşmemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.