ÖZEL HABER | Özbek yönetimi raporları paylaştı ancak biraz farklı!

Galatasaray'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurula 1 hafta kala kulisler kaynamaya devam ediyor. Dün akşam özel haberimizde de belirttiğimiz üzere, Galatasaray'ın muhalif başkan adayı Mustafa Cengiz resmi olarak 5 Ocak günü kulüpten mali raporları istemesine karşın aradan geçen bir haftalık süre içerisinde cevap alamamıştı. Bugün gün içerisinde Dursun Özbek yönetimi tarafından Mustafa Cengiz'in resmi başvurusuna cevap verildi ancak işin aslı çok farklı..

20 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz geçtiğimiz hafta yönetimden Galatasaray'ın mevcut mali raporlarını mevcut yönetimden talep etmişti. Galatasaray'ın finansal durumunu görmek istediğini belirten Cengiz'in bu başvurusuna yönetim kanadı bugün itibariyle resmen cevap vermiş oldu ancak istenilen raporlardan farklı olarak! Dursun Özbek yönetimi bir önceki mali genel kurulda sunum olarak gerçekleştirilen ve KAP'a açıklanan konsolide raporların bir kopyasını Mustafa Cengiz'e gönderdi. Bu raporlar bilindiği üzere mali genel kurul öncesinde zaten üyelerle paylaşılmıştı ancak Mustafa Cengiz'in talep ettiği bilgiler bu raporlarda yer almayan detay tablolardı.

Mustafa Cengiz tarafından kulüpten resmen istenilen ve Dursun Özbek yönetimi tarafından paylaşılmayan finansal bilgiler şu şekilde;
  • Detay durumu gösteren mizan, (borç - alacak hesap tablosu)
  • Güncel bilanço ve gelir tablosu,
  • Muaccel hale gelmiş sporcu ödemeleri,
  • 2018/Ocak itibariyle vadelerini gösteren sporcu ödemeleri ve taksitleri,
  • Nakit akış projeksiyonu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.