Sofiane Feghouli: Daha fazla gol atabilirdik.

Galatasaray'ın Osmanlıspor karşısındaki ilk golünü atan Sofiane Feghouli maç sonrasında yayıncı kuruluşa ve Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Daha serbest oynadığını ifade eden Cezayirli oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"İki maçtan beri biraz daha serbest oynuyorum. Fatih Hoca bana bu şekilde bir görev verdi. Topla biraz daha fazla buluşmak için biraz daha aşağıda görev alıyorum, iyi bir oyun çıkartıyorum. Takım için en iyisini yapabiliyorsam ne mutlu bana."

 "Eren’in pası mükemmeldi. Geçen hafta ben Eren'e pas vermiştim, bu hafta o bana pas verdi. Takım olarak bakmak lazım, 3 puanı aldık, mutluyuz."

"2-0 iyi sonuç ama daha fazla gol atabilirdik. Kapanan bir takıma karşı oynadık. Sabrettik ve sonucu aldık. Daha önceki oyunlarımızla karşılaştırırsak belki en iyi oyunumuzu oynamadık ama 3 puan almak daha önemliydi."

"Golden sonra sevincimi taraftarla paylaşmaktan mutluyum. Onlara koştum ve sevgimi gösterdim."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.