Stoke City menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Badou Ndiaye için İngiltere'den yeni bir açıklama geldi. Premier League ekiplerinden Stoke City'nin kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu Badou Ndiaye için kırmızı-beyazlı ekibin menajeri Paul Lambert konuştu.

Watford maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Paul Lambert, transferi gündemde olan Badou Ndiaye hakkında sorulan soruyu yanıtladı. Lambert, yaptığı açıklamada "Transferin son günü maç yapmamız beni etkilemeyecek. Benim tek düşüncem maç olacak çünkü transferlerle Tony Scholes (Stoke City CEO'su) ilgileniyor. Buraya geldiğimden beri bize faydası dokunabilecek bazı oyuncuları takip ediyorum. Bir veya iki transfer yapabilirsek harika olacak. Baktığımız, kadromuza güç katacak birkaç oyuncu ile görüşüyoruz. Ocak ayı transferi zordur." ifadelerini kullandı. 

Stoke City, uzun süredir takip ettiği Badou Ndiaye için Galatasaray'a 16 milyon euro bonservis bedeli teklifinde bulundu. Senegalli oyuncu da Ada ekibine transfer olmak isterken, iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.