Transfer için gözler Fatih Terim'de

Seçim öncesi yapılan transfer görüşmelerinin sürmesini isteyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ahmed Musa ve sol bek transferi için Fatih Terim’den haber bekliyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'in isteği ile forvet arayan Galatasaray'da Ahmed Musa transferinde mutlu sona yaklaşılmıştı. Seçimde Dursun Özbek'i geçerek sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı olan Mustafa Cengiz, Ahmed Musa ve sol bek transferi için tüm yetkiyi teknik ekibe verecek. Seçim öncesi yapılan transfer planlarının devam etmesini isteyen Cengiz, bu kararıyla aynı zamanda Terim ve ekibine, "Florya'nın yönetimi sizde" mesajını verdi. İngiliz ekiplerinin istediği Ndiaye'nin satılıp satılmamasına ise Terim ile yapılacak toplantıdan sonra karar verilecek. Ndiaye satılırsa ön libero için ilk aday ise bir dönem Trabzonspor forması giyen Stephane Mbia.

LEICESTER'DA HAYAL KIRIKLIĞI!
26 yaşındaki Ahmed Musa, Rusya'da CSKA Moskova formasıyla vitrine çıktı, ancak 2016'da transfer olduğu Leicester City'de istediği süreleri alamadı.

REZERVASYON İPTAL EDİLDİ
Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in Kayseri seyahati için 10 kişilik rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı. Ancak Mustafa Cengiz'e seçimde kaybeden Özbek rezervasyonları iptal etti. Dünkü kafilede yönetici bulunmazken, yeni başkan Mustafa Cengiz'in bugün 4-5 yönetici ile Kayseri'ye giderek takıma destek olması bekleniyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.