İlk hazırlık maçını kazandık..

Devre arası kamp çalışmalarına Antalya'da devam eden Galatasaray, Hagi'nin sahibi ve teknik direktörü olduğu Viitorul Constanta takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Muslera ve Carrasso dışında bütün futbolcuların süre şansı bulduğu maçta, Galatasaray rakibini 2-0 mağlup etti.

Galatasaray karşılaşmaya Eray İşcan, Latovlevici, Ahmet Çalık, Koray Günter, Linnes, Tolga, Donk, Selçuk, Sinan, Yasin, Eren Derdiyok onbiriyle başladı. Temposuz geçen ilk yarıda, 20. dakikada Tolga Ciğerci ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci iki hamlede topun sahibi oldu. Karşılaşmanın en net pozisyonu ise 26. dakikada Viitorul takımından geldi. Ceza sahasına gönderilen topta, Ahmet Çalık topu çizgiden çıkardı. 28. dakikada Ianis Hagi'nin sert vuruşu, direğe çarpıp dışarı çıktı. Galatasaray, 35. dakikada Donk ile etkili oldu. Selçuk İnan'ın ceza sahasına yaptığı ortada Ryan Donk'un kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 42. dakikada tek paslarla rakip kaleye giden Galatasaray'da, Yasin Öztekin ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci topu kornere çeldi. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve devreye 0-0 girildi. 

Galatasaray ikinci yarıda 8 değişikliğe gitti. İkinci yarıya Eray, Hakan Balta, Serdar Aziz, Denayer, Mariano, Ryan Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Rodriuges ve Eren Derdiyok onbiriyle çıkan Galatasaray, daha etkili bir görüntü sergiledi. Sarı kırmızılı takım 54.dakikada Eren Derdiyok'un pasında topla buluşan Feghouli'nin sert şutuyla rakip kalede etkili oldu. 59.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Belhanda'nın ceza sahasına yaptığı ortaya Denayer kafayı vurdu, top kalecide kaldı. 61. dakikada Mariano'nun ortasında arka direkte topla buluşan Rodrigues, tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. 66. dakikada tek paslarla rakip kaleye giden Galatasaray'da, Belhanda'nın ceza sahasına çevirdiği top Razvan'a çarpıp, ağlarla buluştu ve skor 2-0'a geldi. Bu golün hemen ardından Galatasaray'da Ryan Donk yerini Maicon'a bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. 

Galatasaray, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında yarın saat 17.00'da Tuzlaspor ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.