Ziraat Türkiye Kupası: Rakibimiz belli oluyor..

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiği son 16 turunda Bucaspor karşısında iki maç sonunda 6-0'lık skorla adını çeyrek finale yazdıran Galatasarayımızın rakibi 19 Ocak Cuma günü belli olacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ana binasında gerçekleştirilecek olan kura çekimi saat 15:00'te gerçekleştirilirken, kupanın yayıncı kuruluşu A Spor tarafından naklen yayınlanacak. Fatih Terim'in öğrencileri kura çekiminde seri başı olarak yer alacak.

Bucaspor'u iki maç sonunda farklı bir şekilde ve rahat oyunla eleyen Galatasaray kurada seri başı olarak yer alırken, takımımızın yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor takımları da seri başı kategorisinde yer alacak. Seri başı olmayan takımlar ise Kayserispor, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Giresunspor oldu. Gerçekleştirilecek olan kura çekiminde çeyrek final eşleşmelerinin yanı sıra yarı final ve final eşleşmeleri de (ev sahibi - deplasman takım) belli olacak.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.