ZTK | Rakibimiz Atiker Konyaspor oldu..

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu. 8 takımın katıldığı kura çekiminde son dört yılın üçünde kupayı müzesine götüren Galatasaray, Türkiye Kupası'nın son şampiyonu olan Atiker Konyaspor ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarında takımımız, ilk maçı 30-31 Ocak veya 1 Şubat tarihinde deplasmanda oynayacak. Rövanş maçı ise 6-7 veya 8 Şubat tarihinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu olan Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası'nın 5. turunda Batman Petrol Spor'u toplamda 5-0'lık skorla elerken, kupanın son 16 turunda da Trabzonspor'u toplamda 2-1'lik skorla eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de topladığı 15 puanla 16.sırada bulunan Konyaspor'u, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-0 mağlup etmişti. 

Galatasaray, Konyaspor'u elemesi halinde yarı finalde Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor eşlemesinin galibiyle karşılaşacak. Yarı final ilk maçları 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde, rövanş maçları ise 17-18-19 Nisan tarihlerinde oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.