Ahmet Çalık hakkında Malaga'dan resmi açıklama..

Ara transfer döneminin son gününde 500bin euro kiralama bedeliyle Malaga'ya kiralanması beklenen ancak İspanyol kulübünün evrakları sisteme geç girmesi nedeniyle transfer işlemi son dakikada askıya alınan Ahmet Çalık hakkında Malaga kulübünün sportif direktörü Mario Husillos açıklamalarda bulundu.

Malaga sportif direktörü Mario Husillos, Galatasaray'dan Ahmet Çalık'ın transferinin son dakikalarda gerçekleşmediğini söylerken, bu transferi yapabilmek için Cenk Gönen'i de La Liga'ya bildirdikleri 25 kişilik kadronun dışında bıraktıklarını söyledi. 

Ahmet Çalık'ı uzun süredir takip ettiklerini kaydeden Husillos, "Ahmet Çalık işi bazı kağıt işleri nedeniyle olmadı. Bizim bir süredir takip ettiğimiz ve iletişime geçtiğimiz bir oyuncuydu. Daha önce temasa başlamıştık ancak son dakikada olmadı. Böylece bir oyuncu daha kadroya katma şansı yakaladık. Çalık masadaki isimlerden biriydi, doğru." ifadelerini kullandı. Ahmet Çalık'ın transferine dair resmi işlemler, FIFA'nın TMS sistemine zamanında girilemeyince transfer iptal olmuştu. Malaga, transfer döneminin kapanmasının ardından son olarak Getafe'de oynayan ve bonservisi elinde olan Mehdi Lacen'i kadrosuna kattı. La Liga'da, ara transfer döneminin ardından bonservisi elinde olan oyuncuların transferine izin veriliyor.

Cenk Gönen'i yeni transfer yapabilmek adına dışarıda bıraktıklarını da söyleyen idareci, "Cenk Gönen çok iyi çalışan bir oyuncuydu. Bir oyuncuyu kadroya almamak zorunda kalmamız, iyi çalışmadığımızı gösterir ama kontenjanda bir boşluk yatarmamız gerekiyordu. Böylece bonservisi elinde olan oyuncular arasından transfer yapabildik." diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.