Antalyaspor'a özel hücum planı!

Fatih Terim'in Antalyaspor maçındaki planı belli oldu. Tecrübeli teknik adam sağ bekteki Linnes'i övmesine rağmen, Antalyaspor maçında formayı Mariano'ya verecek. Atiker Konyaspor ile oynanan kupa maçındaki ilk 11'e göre diğer değişiklik ise Sinan Gümüş ile Garry Rodrigues arasında olacak. Fatih Terim, böylece daha ofansif bir kadroyla galibiyet arayacak.  

Milliyet gazetesinin haberine göre; Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Atiker Konyaspor maçında alınan farklı galibiyeti de dikkate alarak, ofansif gücü yüksek bir kadroyla Antalyaspor karşısına çıkacak.

Galatasaray'ın kupadaki Konyaspor maçında, özellikle ikinci yarıdaki olumlu futbolu Fatih Terim'i memnun ederken, bu oyunun karşılığında da lig kadrosunu oluşturdu. Antalyaspor karşısında da ofansif bir ekip oluşturacak olan tecrübeli teknik adamın sahaya süreceği 11'in belli olduğu dile getirildi.

Fatih Terim, Antalyaspor maçında cezalı Muslera'nın yokluğunda kaleyi tecrübeyi eldiven Carrasso'ya teslim edecek. Savunma hattı ise Mariano, Maicon, Serdar ve Nagatomo'dan oluşacak. Ancak önceki gün basın mensuplarıyla sohbetinde takımının 2-5-3 gibi oynamaya çalıştığını anlatan İmparator, bu yüzden Mariano ve Nagatomo'yu daha önde tutacak. Bu iki futbolcunun dinamizmi büyük önem taşıyor. Fatih Terim, her ne kadar Linnes'ten memnun olduğunu söylese de, sağ bekte Mariano varken onu kullanacak.

Kaptan Selçuk İnan'ın tecrübesinden ve kalitesinden faydalanan Fatih Terim, burada Ryank Donk ve Younes Belhanda ile savunma-forvet bağlantısını sağlayacak. Orta saha üstünlüğüyle rakibe üstünlük kurmanın hesaplarını yapan Cimbom, uç bölgede ise üç futbolcuyla Antalyaspor'u rahatsız edecek.

Gomis'in golcülüğüne güvenen İmparator, Feghouli ve Garry Rodrigues ile hücum zenginliği sağlayacak. Bilindiği gibi Atiker Konyaspor maçında Sinan Gümüş ilk 11'de görev yapmıştı. Bu kez görevin Rodrigues'te olacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.