Avrupa'nın en kötü 4'üncüsü..

Bu sezon ciddi bir form düşüklüğü yaşayan ve yaptığı hatalarla dikkat çeken Fernando Muslera, yüzde 47 olan ceza sahası içi kurtarış yüzdesi ile Avrupa’nın en kötü 4. ismi oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Performansıyla teknik heyeti de endişelendiren 31 yaşındaki Muslera, sezon karnesi ile Avrupa'nın en kötüleri arasında yer aldı. Avrupa'nın 8 büyük liginde, en az 10 maça çıkmış 162 kaleci arasında yapılan değerlendirmede Uruguaylı file bekçisi, ceza sahası içinde kurtarış yüzdesi en kötü 4. isim oldu. Muslera, bu noktalardan kalesine atılan neredeyse her iki şutun birine gol izni verdi. 

İki sezonda toplam 64 lig maçında forma giyen ve yan toplarda yaşadığı sorun nedeniyle kalesinde 26 kafa golü yören Muslera, bu problemi bir türlü çözemedi. Son olarak Sivasspor maçında da kornerden gelen topta gole engel olamayan Muslera, Avrupa'da bu alanda açık ara zirvede bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.