CEV Şampiyonlar Ligi | Gruptan çıktık..

Bu sezon Avrupa'nın en üst ligi olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, D grubundaki beşinci maçında Dinamo Moskova ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi takımımız 3-1 kazandı ve gruptan çıkmayı garantiledi!

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette takımımız, teknik molaya 7-8 geride girdi. Mola dönüşünde çok basit hatalar yapan Galatasaray, ikinci teknik molaya 12-16 geride girdi. İstediği oyunu oynayamayan ve çok hata yapan takımımız, ilk seti 19-25 kaybetti. İlk sette olduğu gibi ikinci set de karşılıklı sayılarla başladı ve Filenin Sultanları bu sette de ilk teknik molaya 7-8 geride giren taraf oldu. Bu sette de çok basit hatalar yapan takımımız, ikinci teknik molaya da 14-16 geride girdi. İkinci sette toplam 10 hata yapan Galatasaray, buna rağmen seti 25-22 kazandı ve durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü sete çok iyi bir giriş yapan Cimbom, ilk teknik molaya 8-4 önde girmeyi başardı. Mola dönüşünde Kosheleva ve Jack'in bulduğu sayılarla farkı açan Galatasaray, ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. İkinci setin aksine bu sette yalnızca 2 hata yapan ve son derece etkili bir oyun ortaya koyan takımımız, farkı iyice açtı ve seti 25-15 kazandı. Dördüncü sette ilk teknik molaya 6-8 geride giren Filenin Sultanları, molanın ardından enfes bir oyun oynayarak, 10-1 seri yakaladı ve ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. İyi oyununu sürdüren takımımız, rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve seti 25-21 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. CEV Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5. maçta 4. galibiyetini alan takımımız, maç fazlasıyla grupta liderliğe yükseldi. 

Galatasaray, CEV Şampiyonlar Ligi'nde son maçında Vakıfbank'ı konuk edecek. 27 Şubat Salı günü Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma 20.30'da başlayacak ve takımımız bu maçı kazanırsa gruptan lider çıkacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.