Dursun Özbek: Bu gurur Galatasaray'ındır

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bugün Galatasaray Müzesi'nin açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Müzenin çok güzel olduğunu belirten Dursun Özbek, UEFA konusunda da yönetimi uyardı. Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde..

BU GURUR GALATASARAY'INDIR
Çok emek verdiğimiz, yaklaşık bir seneye yakın süren bir çalışmanın ardından bugün müzenin açılışı yapıldı. Çok güzel olmuş, duygulanmamak mümkün değil. Bu gurur Galatasaray'ındır. Buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Dursun Özbek, UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde Galatasaray ile yapacağı görüşmeyle ilgili ise ''Geçtiğimiz yıl bu konuyla ilgili iki kez UEFA'yı ziyaret ettim. Galatasaray'ın mali yapısının düzelmesine yönelik Riva ve Florya projelerini anlattım. Dolayısıyla devlet desteği olan bu projelerin Galatasaray'ın mali yapısına büyük katkı sağlayacağı bir gerçek. Bu suretle Galatasaray'ın mali yapısının düzeleceğini o dönemde yetkililere anlattım. UEFA'ya daha önceden bildirilmiş projeler hayata geçti. Bugün yapılması gereken bu projelerin hayata geçtiğini gidip anlatmak. UEFA bizden 2021'e kadar yapılması gereken işleri sormuştur. Riva projesinden yaklaşık 1,5 milyar lira kaynak bekliyoruz. Bir kısmı geldi. Bunun anlatılması lazım. Ayrıca UEFA'nın çok dikkat ettiği futbol ailesine borcun olmaması lazım. Böyle bir durum söz konusuysa gitmeden bu borçların temizlenmesi gerekiyor. Bu manada anlatım yapılırsa başarılı olacağını düşünüyorum." sözlerini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.