Dwight Hardy: İstikrarlı bir şekilde iyi performansımızı sürdürmeliyiz.

Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka'yı 98-82 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ta oyuncularımızdan Dwight Hardy karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sezon içerisindeki iniş ve çıkışları kesmeleri gerektiğini söyleyen Amerikalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Bugün maça oyunun iki tarafında da agresif başladık. Maçın genelinde sahayı iyi koştuk, topu iyi çevirdik ve boş şutları iyi yüzdeyle isabete çevirdik. Bunu yapabildiğimizde ne kadar tehlikeli bir takım olduğumuzu gösteriyoruz. Şimdi amacımız bu performansı daha istikrarlı hale getirmek olacak. Ben ise bugün kendimi iyi hissediyordum. Maça iyi başlayınca oyunun geri kalanında da momentumu yakaladım. Ama bu performansımı takım arkadaşlarıma borçluyum. Takım olarak kazandık. Artık sezon içerisinde iniş çıkışları kesmeli ve istikrarlı şekilde iyi performansımızı sürdürmeliyiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.