Efeler Ligi | Filenin Aslanları'ndan harika geri dönüş!

Son haftaların formda takımı Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 19. haftasında İstanbul BBSK’yı Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda konuk etti. Takımımız çekişmeli geçen mücadelede sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Mücadelenin ilk setini 20-25 kaybeden Galatasaray HDI Sigorta, ikinci sette de varlık gösteremeyince seti 19-25 kaybederek mücadelede 0-2 geriye düştü. Üçüncü setle birlikte oyuna ağırlığını koyan takımımız, seti 25-19 kazandı ve durumu 1-2'ye getirdi.

Mücadelenin dördüncü setine iyi başlayan taraf İstanbul BBSK olurken, takımımız 16-21'den geri döndü ve skoru 23-23'te eşitledi. Son sayılarda etkili servis kullanan takımımız seti 26-24 kazanarak mücadeleyi tie-break setine taşımayı başardı.

Tie-break setine de hızlı başlayan taraf temsilcimiz olurken rakip antrenör 5-2'de mola kullandı. Mola dönüşünde karşılıklı sayılar olurken takımımız aradaki farkın kapanmasına izin vermedi ve tie-break setini 15-11 ; maçı da 3-2 kazanmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.