Engelsiz Aslanlar ikide iki yaptı!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Almanya’nın Wetzlar kentinde düzenlenen Şampiyonlar Ligi Ön Eleme A Grubu ikinci maçında Porto Torres ile Rittal Arena’da karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmaya iyi başlayan Engelsiz Aslanlar, ilk çeyreği 21-10 üstün kapattı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden Galatasaray, soyunma odasına 42-14 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte farkı iyice açan takımımız, çeyreği 73-20 önde kapattı. Son çeyrekte de iyi oynayan Galatasaray, 97-30'luk skorla karşılaşmadan galip ayrılarak gruptaki ikinci galibiyetini aldı.

Engelsiz Aslanlar, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme A Grubu üçüncü maçında 3 Şubat Cumartesi günü saat 12:30’da The Owls, aynı gün saat 17:00’de de RSV Lahn Dill ile karşılaşacak.

Takımımız, grubunu ilk iki sırada bitirmesi halinde 8-11 Mart tarihlerinde İspanya ve İtalya'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarına katılma hakkı kazanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.