Engelsiz Aslanlar Şampiyonlar Ligi'nde!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme A Grubu üçüncü maçında The Owls ile Rittal Arena’da karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı ilk iki maçı kazananan takımımız The Owls'ı da 75-63’lük skorla geçti ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantiledi. 

Başa baş mücadeleyle geçen ilk çeyreği 19-18 önde tamamlayan Cimbom, ikinci çeyrekte oyundan biraz düşünce soyunma odasına 39-43 geride gitti. Engelsiz Aslanlar, kıran kırana geçen üçüncü çeyreği 54-56 geride tamamladı. Son çeyrekte rakibi karşısında çok üstün bir oyun ortaya koyan takımımız, Özgür Gürbulak'ın bulduğu sayılarla mücadeleyi 75-63 kazanmayı başardı ve gruptaki üçüncü maçından da galip ayrıldı. 

Engelsiz Aslanlar, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme A Grubu dördüncü maçında bugün saat 17:00’de RSV Lahn Dill ile karşılaşacak. Takımımız, RSH Lahn Dill takımını da mağlup ederse grubu lider tamamlayacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanarak 8-11 Mart tarihlerinde İspanya ve İtalya'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.