Fatih Terim: 3 puan önemli ancak farklı kazanmak daha iyi..

Süper Lig'de evinde ağırladığı Bursaspor karşısında sahadan 5-0'lık net galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bugünkü oyunla ilgili birçok olumlu şey söyleyebiliriz. En önemlisi birçok pozisyon üretirken, rakibe de hiç pozisyon vermedik. Tamamen oyunun hâkimi bir Galatasaray vardı. Kalemize şut 11’e 11’ken de attırmadık. Burada biz golleri bulurken çok pozisyon da bulduk. Bu bizim için çok önemli. Sahada çalıştığını yapan bir Galatasaray vardı. Oyuncularımız coşkuyla devam ettiler. Rakibin 10 kişi kalması da 1-0’dan sonra önemli bir etken. Ama çok zevkli ve seyir zevki yüksek bir maç oldu. 3 puan önemliydi ama bunu farklı sonuçla almak daha da iyi. İyi bir hafta geçirdiğimizi söyleyebiliriz. 

Bugün ikinci yarıda da gereğini yaptık. Hatta belki de 4-0’dan sonra topun sahibi olup biraz daha yavaş oynayabilir, topun bizde kalmasını sağlayabilirdik ama oyuncular oynadıkları oyundan zevk aldılar. Çok enteresan bir istatistik vardı. 68’de ilk defa kalemize şut atılmış. Birçok pozisyon bulmuşuz farklı sonucun dışında. Pas yüzdemiz rakibe oranla bir hayli yüksek.. 11’e 11 için de söylüyorum bunları. 11’e 10’dan sonra çok doğru bir yaklaşım olmaz. Bursa 11 kişiyken iyi kapanan ve defans yapan bir takım. Yaptığımız pres ve kaptığımız toplar çok önemli. Oyuncularımı kutluyorum. Bizim biraz daha benchten katkı almamız lazım. Girenler daha fazla iş yapmalılar ki alternatiflerimiz çoğalsın. Çok şükür haftayı en iyi şekilde kapadık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.