Fatih Terim, Belhanda ile özel görüştü!

Süper Lig'in 23. haftasında Bursaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, Mariano ve cezası biten Younes Belhanda ilk 11'deki yerlerine dönecek. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Fatih Terim, Belhanda ile özel bir görüşme yaptı. Ayrıca bu maçta Fatih Terim'in taktiksel anlamda da bir değişiklik yapması bekleniyor.  

Akşam gazetesinin haberine göre; Kasımpaşa deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle döndükten sonra liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da değişim zamanı geldi. Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim kadroda rotasyona gidiyor. İmparator, yarın Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Bursaspor maçında Belhanda ve Mariano'yu ilk 11'e alacak. Belhanda'nın yokluğunda oyun kurmakta zorlanan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim, Faslı futbolcu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kendisinden istediklerini tek tek anlattı.

ÇİFT FORVET İHTİMALİ BULUNUYOR
Fatih Terim, sağ bekteki rekabeti de artırırken Linnes ve Mariano forma kapma yarışı veriyor. Performansını arttıran Mariano'nun Bursaspor maçına 11'de başlaması bekleniyor. Linnes kulübeye geçecek. Belhanda sonrasında da Selçuk İnan'ın yedekte kalması bekleniyor. Son haftaların formda ismi Donk, ilk 11'deki yerini koruyacak. Hücum hattında ise Gomis'in oynamasına kesin gözle bakılıyor. Terim'in sürpriz bir hamleyle Gomis-Eren ikilisini oynatma ihtimalinin bulunduğu da konuşuluyor.

FERNANDO MÜJDESİ
Galatasaray'da Brezilyalı yıldız Fernando uzun süre sonra ilk kez arkadaşlarıyla taktik antrenmana çıktı. 2 ay sonra takımla çalışmalara başlayan Fernando'yu, Fatih Terim güçlendirme çalışmalarını tamamlamadan sahaya sürmeyi düşünmüyor. Bu sebeple Bursaspor karşısında forma şansı verilmeyecek.

İÇ YAN BAĞI KOPMUŞTU!
Brezilyalı oyuncu, güçlendirme çalışmalarına devam edecek ve Karabük maçında takımdaki yerini alacak. Kulüp Doktoru Yener İnce, "Fernando'nun iç yan bağı tamamen kopmuştu. Ameliyat olsa sezonu kapatabilirdi. Ameliyatsız tedavi 12 haftayı buluyor ama o 7. haftada çok iyi mesafe kaydetti. Gomis'te ise hiçbir sorun yok" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.