Fatih Terim: Bizim böyle bir oyun tarzımız yok..

Süper Lig'de sezonun 20.haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor karşısında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak liderlik şansını kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduklarını ve bundan memnun olmadığını açıkca belirten Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sivasspor'u tebrik ederim. Açıkçası ne mağlubiyeti ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. Beni üzen taraf oyun kalitemizin düşük olması. Bir oyun anlayışımız var ama bu maçta bunu sahaya yansıtamadık. Yoksa bu yolda, kaybedeceğiz, berabere kalacağız. Liderliği kaçırdığımıza mı yanalım, 3 puan verdiğimize mi yanalım, yoksa oyun kalitemize mi? Ben sonuncusu derim. 

Muslera öyle olmasaydı, o öyle verdi de bu veremedi de.. Bunlar değil ama oyun anlayışımız yerinde değildi. Arka arkaya bazen gelir böyle şeyler. Bizim böyle bir oyun tarzımız yok, nasıl oldu? Bazen sizin dışınızda şeyler olur, aksilikler olur. Bu maçı kaybetmemizin hakemle bir ilgisi yok. 5 tane pozisyonumuz var, 2-2 olsa da 3-2 de olsa bunları söylerdim. Biz, Galatasaray takımıyız, topun kontrolü bizde olmalı. Sivasspor iyi mücadele etti ve iki duran topu da iyi değerlendirdiler ve kazandılar.

Büyük bir avantaj yitirdik. Psikolojik, mental bir ortam var ve onu kaçırdık. İnşallah bunu çok çabuk toparlayacağız. Sonuna kadar bu savaş gidecek, mecazi anlamda söylüyorum. Bu çekişme sürecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.