Fatih Terim galibiyet planını hazırladı..

Başakşehir’in mağlup olduğu haftada Antalyaspor'u yenerek, 5 hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da hedef, Kasımpaşa’yı da mağlup edip zirvedeki yeri korumak. Fatih Terim, galibiyet planını hazırladı bile.

Fanatik gazetesinin haberine göre; 1 günlük aranın ardından Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da, tek hedef 3 puan. Başakşehir’in Fenerbahçe’ye yenildiği haftada, Antalyaspor’u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturan Sarı- Kırmızılılar’ın zirveyi bir daha kaptırmaya niyeti yok. Teknik patron Fatih Terim, yardımcılarıyla birlikte Kasımpaşa analizi yaparak, galibiyet planını hazırladı.

Fatih hoca, Belhanda’nın kırmızı kart cezalısı olmasına rağmen hücum futbolundan taviz vermeyerek görkemli bir zafer yaşamak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, deplasmandaki Fenerbahçe derbisine kadar 4 haftalık periyodu 12 puanla kapatarak rakipleriyle farkı açmanın hesapları içinde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.