Fatih Terim: Lider olmak oldukça güzel..

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Antalyaspor'u üç golle mağlup ederek liderlik koltuğunu geri alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kazanılan 3 puandand olayı mutlu olduğunu belirten İmparator, ikinci yarıdaki oyundan memnun olmadığı ancak yoğun maç trafiğinde bunların olabileceğini belirtti. Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

3 puan ve lider olmak oldukça güzel, hayırlı olsun inşallah bu şekilde devam ederiz. Güzel bir maç oldu, heyecan ve pozisyon dolu bir maç oldu. Oyuncularımın isteği, arzusu ve oyun keyfi açısından ilk yarıdan dolayı memnunum. Bazen ikinci yarıdaki gibi de oynamak lazım, çıktığımız pozisyonlarda tehlike yarattık ancak 3 puan aslolandı, lider olmaktı. Küçük bir avantaj dahi olsa lider olmak güzeldir. Galatasaray'a da hayırlı olsun, umarım sezon sonuna kadar da böyle gideriz.

Konya'dan sonra 12 günde 3 maç oynamış oluyoruz. Zaman zaman bu şekilde oynayabiliyoruz, yorgunluğa veriyorum ikinci yarıdaki oyunumuzu. Pastan, oyunun kontrolünden, ileriye gitmekten vazgeçmeden oynamalıyız. Skor kaç kaç olursa olsun. Konsantre bozukluğuna, skorun rahatlığına veriyorum ikinci yarıda oynadığımız oyunu, ancak biraz daha ileride oynamalıyız.

Bugün özellikle seyirciye parantez açmak istiyorum. Hele hele ilk yarı için.. Şampiyonluğa oynayan takımın taraftarı böyle olmalıdır. Oyunu iten, pozisyonlara hakim, takımını ileriye iten bir taraftar vardı bugün. Onlara da teşekkür ediyorum. Onlar bizi, biz onları seviyoruz. Galatasaray'ın taraftarı, seyircisi, camiası bir arada olduğu müddetçe güzel. Hoşuma gidiyor tabii ki, onların bu sevgi gösterileri. Biz de o sevgiye layık olabiliyorsak bundan çok büyük mutluluk duyarım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.