Fellaini iddiaları devam ediyor..

Galatasaray'da sezon başı gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Fellaini, bir kez daha gündeme geldi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Belçikalı orta saha oyuncusuna Beşiktaş'ın da talip olduğu iddia ediliyor. 

Fernando transferinden önce Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Belçikalı orta saha oyuncusu Fellaini ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyasına göre Sarı-Kırmızılılar, Manchester United'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu tekrar gündemine aldı.

Hatta Galatasaray'ın Fellaini için Beşiktaş'la kapıştığı ileri sürülüyor. Haberlerde, Manchester United'ın deneyimli oyuncuya 1 yıllık yeni kontrat önerdiği, Fellaini'nin ise 2 yıllık mukavele talep ettiği ve bu nedenle tarafların anlaşamadığı belirtiliyor.

''BENİ ALMAK DAHA KOLAY''
Manchester United'ın teknik patronu Jose Mourinho, sezon başında Cim Bom'un Fellaini'yi transfer etme girişimini, "Şu an Galatasaray için beni almak, Fellaini'yi almaktan daha kolay" sözleriyle yorumlamıştı. Ancak tecrübeli futbolcu bu sezon Premier Lig'de 12 maçta sadece 408 dakika şans bulabildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.