Fernando'nun dönüşü 10 gün sonra!

Galatasaray'da sakatlığı en çok hissedilen yıldız oyuncu Fernando'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu. Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun dönüşü için bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Galatasaraylı futbolcu Fernando Reges'in, sağ iç yan bağlarında ileri derecede yırtık tespit edilmişti. Fernando'nun yokluğunda Ryan Donk'a görev veren Fatih Terim, Hollandalı'dan tam verim aldı. Sambacı ise yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak durumda..

Fernando için hedeflenen dönüş tarihi belli oldu. Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı ön liberonun 10 gün daha forma giyemeyeceği belirtildi. Tedavisinin tamamlanmasının ardından fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde güçlendirme çalışmalarına tabii tutulan Fernando’nun ligde oynanacak Karabükspor maçında takıma katılması hedefleniyor. Brezilyalı ön liberonun Mart ayının ilk haftasında oynanacak maçta kadroya alınması bekleniyor.

DERBİDE SAHA OLACAK
Kısacası yıldız oyuncu ligde oynanacak olan Konyaspor maçında takımdaki yerini kesin olarak alacak. Fernando'nun bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde de forma giymesi bekleniyor. Brezilyalı yıldız oyuncu, hafta sonu takıma katılırken planlanan program doğrultusunda fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.