Flaş Gomis kararı..

Sivasspor maçında ilk 11'e dönen Bafetimbi Gomis, gösterdiği etkisiz performansın ardından Antalyaspor maçında yeniden yedek kulübesine çekiliyor. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim, ikinci devrenin ilk maçı olan Kayserispor deplasmanında Gomis’in sakatlığı yüzünden mecburen Eren Derdiyok’u oynatmış ve tecrübeli forvet, o gün iki gol birden bulmuştu. Eren Derdiyok, Osmanlıspor maçında da mücadeleyi 1 asistle tamamlamıştı. Osmanlıspor maçında son 10 dakikada giren Gomis ise skoru 2-0 yapan golü atmıştı. Sivas deplasmanında Fransız forvet ilk 11’e döndü ama adeta sahada gözükmedi. Bunun üzerine Fatih Terim, Antalyaspor maçına Eren Derdiyok ile başlamaya karar verdi.

Sivasspor karşısında oyuna sonradan giren Eren Derdiyok, Galatasaray’ın tek golünü atmıştı. Pazartesi TT Stadı’nda oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında Gomis, yedek kulübesinde olacak. Mücadelenin gidişatına göre sonradan oyuna girme ihtimali bulunuyor ancak tecrübeli oyuncu ilk 11’deki yerini kaybetti. Antalyaspor maçında orrta sahada ise Selçuk İnan ve Tolga ikilisinin görev yapması bekleniyor. Uzun süre sonra Sivasspor maçında oynayan Donk ise bu bölge için kulübede alternatif olarak oturacak.

TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK
Eğer Antalyaspor sınavında Eren yine çok iyi bir performans sergilerse Gomis için işler zorlaşabilir. Forvet hattındaki rekabet seviyesi çok yükseldi. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması beklenen Belçikalı stoper Denayer yerine ise Serdar Aziz görev yapacak. Galatasaray’da sakatlıklar ve form düşüklükleri sebebiyle taşlar yerinden oynayacak. Cimbom’da bu hafta aynı zamanda kaleci Muslera da kart cezalısı konumunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.