Flaş transfer açıklaması!

Bu sezon hedefi mutlak şampiyonluk olan Galatasaray, gelecek sezon için de düğmeye bastı. Cim Bom transferdeki rotasını da belirledi. Sarı Kırmızılıların yeni sezonda kadrosuna dahil edeceği isimlerde belli olmaya başladı. Aslan'ın ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba harcadığı Aytemiz Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba hakkında da flaş açıklama geldi.  

Bir dönem Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Erhan Altın'dan Alanyasporlu Emre Akbaba hakkında flaş transfer açıklaması geldi. Radyospor'a önemli açıklamarda bulunan Erhan Altın'ın açıklamaları şu şekilde.. 

EMRE RAHATLIKLA OYNAR
Emre Akbaba Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe seviyesinde bir oyuncu ve transferi için geç bile kaldı. Emre, Antalyaspor'da da iyi işler yaptı fakat Kırmızı Beyazlılarda şans bulamadı. Emre, Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş'ta rahatlıkla oynar

Galatasaray'ın devre arasında transfer edeceğini düşünmüştüm ama olmadı. Kulağıma gelen duyumlar; Emre Akbaba için Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Alanyaspor'dan transfer sözü aldığı yönünde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.