Galatasaray'a bedava sambacı!

Galatasaray, Sevilla'da bir türlü istediği performansı sergileyemeyen 28 yaşındaki Ganso ile önümüzdeki sezon bir fırsat transferi yapabilir.

AMK gazetesinin haberine göre Fatih Terim, Galatasaray ile bir yandan Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor. Terim, sözleşmesini feshedecek olan 28 yaşındaki Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, 10 numara pozisyonuna alacağı ismi şimdiden belirledi: Paulo Henrique Ganso. Forma şansı bulamadığı İspanya Ligi temsilcisi Sevilla ile sözleşmesini feshetmek üzere olan 28 yaşındaki deneyimli orta sahayla ilk temas kurulacak.  

BEŞİKTAŞ DA İSTİYORDU 
Galatasaray, Ganso'ya Sevilla'dan aldığı ücret olan 2.2 milyon Euro artı bonus teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş'ın da daha önce gündemine gelen Brezilyalı yıldız futbolcuya, sözleşmesini feshedeceği için bonservis bedeli de ödemeyecek.

Yönetimin gelecek haftalarda İspanya'ya giderek deneyimli futbolcu ile pazarlık masasına oturacağı bildirildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.